Ook in het voorjaar 2024 zijn er in de damesmode weer volop sneakers. In pastel kleuren maar zeker ook wit. Zachte "calf", zeer zacht "deerskin", nubuck's en suede's. Ze komen de komende periode volop binnen. Naast de sneakers zijn er komend seizoen volop loafers, ballerina's, sandalets, slippers .   Laat het mooie weer maar komen!!!!


CAPRICE

Caprice heeft voor het seizoen voorjaar/zomer 2024 een collectie met veel comfort. Zachte materialen en makkelijk te combineren kleuren. Bijzonder zijn de schoenen gemaakt van "deer skin". Het leer van hert is super comfortabel en zacht. Caprice brengt zowel sneakers, loafers als open schoenen.


GABOR

De collectie van Gabor voor het komend seizoen bevat alle stijlen. Loafers, sneakers, ballerinas, open schoenen, slippers. De pasvorm is perfect en de materialen zijn zacht en bieden ook genoeg stevigheid voor je voeten. Verschillende modellen is verschillende wijdtes. Er  zijn altijd schoenen die bij je passen.


Paul Green

Paul Green maakt perfect passende schoenen in super soft materialen. Zeer zacht leer. Verfijnd, vrouwelijk met een super comfort!! Kom zeker eens langs om deze te passen.


Ecco

Comfortabel, zacht. Twee eigenschappen van Ecco schoenen. Naast de Ecco soft staan de Gruuve en de Biom ( wandelsneakers) volop in de schijnwerpers.